Weer terugBeste mensen.
Corduwener weblog is weer terug. Van weggeweest. Hoewel alle schijn tegen me is, kan ik met de hand op mijn hart verzekeren dat mijn afwezigheid, die gezien de reacties hier en daar pijnlijk werd gevoeld, niets te maken had met enige terughoudendheid ten aanzien van de steeds turbulenetere ontwikkelingen in het Land van Duizend Bloemen, Blanken, Bollebozen, Mogelijkheden en Moeilijkheden.
 De oorzaak lag bij meneer google, die meent dat het wel leuk geweest is als mensen zomaar google blogs gebruikenb voor eigen web doeleinden. Dus het werd mij eenvoudig technisch onmogelijk gemaakt om nog een weblog te maken laat staan te publiceren.

Niet geterurd, webmaster Michael strikte een andere web log provider en nu liggen technisch weer alle wegen open, om de bizarre en boeiende stories uit het centrum van Afrika te volgen en te publiceren.
Here we come!!!!!!!!!!!!
Comments

MarijnMaandag 28 Juni - 17:57 

Laten we hopen dat het meevalt, al vrees ik het ergste gezien de gebeurtenissen van de laatste maanden.


Eddy Du BoisDinsdag 08 Juni - 23:14 

Beste Jeroen,
enige vorm van ongerustheid was er zeker en de lokale perikelen zijn daar absoluut niet vreemd aan. Ik kreeg geen antwoord op een mailtje, geen reactie via Facebook en bovendien waren er de problemen met Victoire. Getob voor niks dus en blij je weer te mogen lezen. Schrijven dus maar, waarvoor alvast onze hartelijke dank.
Eddy Du Bois


Paula van der ArkMaandag 07 Juni - 09:49 

Beste Jeroen, gelukkig dat je er weer bent. Ik lees je stukken altijd met plezier en interesse.
Hartelijke groeten! Paula van der Ark.
Your comment


ANTI-SPAM:


Overview